Bosch MSM6B100 Botmixer

Termék típus Botmixer
Tulajdonság Keverés
Főbb jellemzők Mosogatógépben mosható
Csomag tartalma Botmixer
Szín Fehér

MÉRETEK

Kábel hossza 1.5 m
Súly 0.572 kg

TECHNIKAI TULAJDONSÁGOK

Teljesítmény 280 W
Tápfeszültség 220 V

6.990 Ft

Cikkszám: MSM6B100
  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A botmixer, más néven kézi mixer vagy botgép, egy olyan konyhai eszköz, amelyet főleg folyékony vagy puha élelmiszerek keverésére, pépesítésére vagy habosítására használnak. Általában egy motorral ellátott készülékről van szó, amelynek végén egy kivehető, cserélhető fej található, amely különböző funkciókat szolgál.
A botmixereknek általában két fő típusa van: a kézi és a karos botmixer. A kézi botmixer egy kis, kézben tartható eszköz, amelyet közvetlenül a kezekkel kell vezérelni a folyamat során. A karos botmixer egy nagyobb méretű, állványra vagy tartóra rögzített eszköz, amelynek van egy karja, amelyben a motor található, és egy kivehető botmixer fej, amelyet az élelmiszerekhez kell tartani.

A botmixerek különböző sebességfokozatokkal rendelkezhetnek, hogy könnyen kezelhessék a különböző típusú élelmiszereket. Ezek a sebességfokozatok lehetővé teszik az egyszerű keveréstől a nagyobb teljesítményű pépesítésig vagy habosításig a felhasználó igényeinek megfelelően.

A botmixerek sokféle feladatra alkalmasak, például levesek, mártások vagy pürék elkészítésére, valamint tejszínhab készítésére, tojások felverésére vagy turmixok készítésére. Könnyűek és általában egyszerűen tisztíthatóak is, ami a konyhai feladatokat gyorsabbá és hatékonyabbá teszi.