Ambition Cherry Gyümölcskenyér sütőforma 37 x 13 x 6 cm

A 37 x 13 x 6 cm-es gyümölcskenyér forma finom sütemények sütéséhez minden konyha elengedhetetlen kelléke. Egyedülálló sütőforma, szokatlan megjelenéssel, természetes kő ihlette. Textúrája gránitra emlékeztet, szénacélból készült, belül egyedi megjelenésű tapadásmentes bevonat borítja, amely tökéletesen utánozza a követ. Az elkészített praktikus forma mindenképpen megkönnyíti a tökéletes péksütemények elkészítését. Sütőben +230°C-ig használható.

2.740 Ft

  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A püspökkenyér forma egy speciális sütőforma, amelyet elsősorban püspökkenyér (gyümölcskenyér) készítéséhez használnak. Ez a sütőforma általában hosszúkás, téglalap alakú, és magas falai vannak, amelyek segítenek a tésztának egyenletesen megemelkedni és megtartani a formáját sütés közben. A püspökkenyér forma többféle anyagból készülhet, például fémből, szilikonból vagy üvegből.

Használat előtt mindig kenjük ki a formát vajjal vagy margarinnal, majd szórjuk meg liszttel, hogy a tészta ne ragadjon le. Alternatív megoldásként használhatunk sütőpapírt is.

Használat után alaposan mossuk el a formát. A fém formákat kézzel mossuk, hogy elkerüljük a bevonat sérülését, míg a szilikon formákat mosogatógépben is moshatjuk.

A püspökkenyér forma segítségével könnyedén készíthetünk finom gyümölcskenyeret és más hosszúkás süteményeket, amelyek tökéletesek lehetnek ünnepi alkalmakkor vagy egyszerű hétköznapi desszertként is.