Hauser Kávéfőző piros CE-934R

Termék leírása:

-A készülék alkalmas különböző típusú kávékapszula (Nespresso®, DolceGusto®) lefőzésére, de akár őrölt kávéval is használható.
-Kompakt kivitelének köszönhetően a legkisebb konyhában is elfér.
-Készíthet vele eszpresszó és hosszú kávét is, melynek mennyiségét igényeinek megfelelően állíthatja be.
-15-20 Bar nyomásnak köszönhetően extra habos kávét fogyaszthat.
-0,6 literes víztartályát könnyedén feltöltheti a csap alatt.
-A készülék használaton kívül automatikusan kikapcsol.
-3 év gyártói garancia.

29.990 Ft

  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

Az elektromos kávéfőző egy olyan konyhai eszköz, amelyet arra terveztek, hogy könnyen és gyorsan készítsen kávét otthon vagy az irodában. Ezek általában egy egyszerű, elektromos készülék, amelyben egy víztartályban melegítik a vizet, majd egy filtertartóban helyezik el a kávéőrleményt, és a forró víz a kávéőrleményen átfolyik, így elkészül a kávé.

Az elektromos kávéfőzők különböző típusokban és méretekben érhetők el, attól függően, hogy milyen mennyiségű kávét szeretnénk készíteni egyszerre, és milyen típusú kávéfőzési stílust részesítünk előnyben. Néhány elektromos kávéfőző egyszerű és alapvető, míg mások több funkcióval rendelkeznek, például időzítővel, programozhatósággal.

Az elektromos kávéfőzőkhöz gyakran használnak papír vagy vászon szűrőket a kávéőrlemény szűrésére, de vannak olyan modellek is, amelyek beépített újrafelhasználható szűrővel rendelkeznek. Ezek a készülékek gyorsak és könnyen használhatók, így ideálisak a reggeli vagy napközbeni kávézásra, amikor gyorsan szeretnénk egy jó csésze kávét inni.