IBILI MANDOLIN SZELETELŐ

Ibili Mandolin szeletelő nevezhető 5 az 1-ben szeletelőnek is, változtatható szeletelő betétei miatt, melyek lehetővé teszik a konyhában megforduló összes zöldség és számos gyümölcs aprítását.

Kézvédő, élvédők egészítik ki praktikus használatát és tárolását.

Anyaga műanyag és rozsdamentes acél

4.590 Ft

Cikkszám: IBI789800
  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A V szeletelő, más néven mandolin szeletelő, egy rendkívül hasznos konyhai eszköz, amely lehetővé teszi a zöldségek és gyümölcsök gyors és egyenletes szeletelését. Nevét a V alakú pengéről kapta, amely hatékonyan és precízen vágja a szeleteket.

Jellemzők és típusok:

– Állítható vastagság: Sok V szeletelőn állítható a vágási vastagság, lehetővé téve különböző vastagságú szeletek készítését.
– Cserélhető pengék: Egyes modellek különböző pengékkel rendelkeznek, amelyek különféle vágási mintákat (pl. julienne, hullámos) tesznek lehetővé.
– Biztonsági funkciók: Sok V szeletelő beépített biztonsági funkciókkal rendelkezik, például ujjvédővel, hogy megakadályozza a baleseteket.

Előnyei:
– Gyorsaság és hatékonyság: Lehetővé teszi a gyors és egyenletes szeletelést, ami különösen hasznos nagyobb mennyiségű zöldség vagy gyümölcs feldolgozásakor.
– Sokoldalúság: Különböző vastagságú szeleteket és formákat készíthetünk, ami sokféle recepthez használható.
– Precizitás: Az egyenletes szeletek nemcsak esztétikusak, hanem egyenletesen is főnek vagy sülnek.

A V szeletelő egy rendkívül hasznos és sokoldalú eszköz a konyhában, amely megkönnyíti és meggyorsítja a zöldségek és gyümölcsök előkészítését.