Inoxibar tejforraló nyeles lábas 14 cm/1l

‘-Anyaga rozsdamentes

-Méretei: 14 x 7 cm Teljes hossza nyéllel:28 cm

-Gáz,villany,kerámia tűzhelyen használható

-Mosogatógépben mosható

 

 

1.990 Ft

Cikkszám: INO60053
  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A tejforraló lábas egy konyhai edény, amelyet tej felforraltására vagy melegítésére használnak. Általában kicsi méretű lábas, amelyben a tej gyorsan felmelegíthető vagy forróságot lehet tartani rajta. Ezek a lábasok különböző anyagokból készülhetnek, például rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy rézből.

A tejforraló lábasok általában sima falúak és mélyedéssel rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy a tej könnyen felmelegedjen, miközben elkerüli a lerakódásokat és az égési sérüléseket. Néhány tejforraló lábasnak van egy kis kiöntője is, ami könnyebbé teszi a tej öntését.

Ezek a lábasok különösen hasznosak lehetnek, ha olyan recepteket készítesz, amelyekhez melegített vagy felforralt tejre van szükség, például kávéhoz, teához, süteményekhez vagy pudingokhoz. Használhatók továbbá tejhab készítésére is, amikor a tej forró és habosított tejet kívánsz.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a tejforraló lábasok használata során ügyelni kell arra, hogy ne égesd meg a tejet, és rendszeresen keverni kell, hogy egyenletesen melegedjen fel.