Luminarc Étkészlet 19 részes Carine fekete/fehér

Anyag: edzett üveg
Szett tartalma: 6 db lapos tányér: 26 cm, 6 db mélytányér: 23 cm, 6 db desszertes tányér: 19 cm, 1 salátás/ leveses tál: 27 cm.
A Luminarc Carine termék tökéletes edzett, a mechanikai és hő behatásoknak ellenáll. 100% -ig higiénikus üveg, mely az egészségnek megfelelő. A Carine étkészlet emellett modern és elegáns kialakításuknak köszönhetően az ebédlőasztalának díszei lehetnek.

24.300 Ft

  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

Az étkészletek alapvető részei minden háztartásnak, és különböző alkalmakra, stílusokra és igényekre szabottan választhatók. Az étkészletek nemcsak praktikus eszközök az étkezéshez, hanem a terítés esztétikáját is jelentősen befolyásolják.

Az étkészletek kiválasztása és használata során érdemes figyelembe venni a család igényeit, a mindennapi használat gyakoriságát és az alkalmi események fontosságát. Megfelelő választással és gondos karbantartással az étkészletek hosszú ideig szolgálhatnak, és kellemesebbé tehetik az étkezéseket.

Jellemzően a készletek tartalma: mély tányér, lapos tányér és desszertes tányér.

Mindennapi használatra olyan készleteket válassz, amelyek könnyen tisztíthatók és tartósak. Ideális, ha mosogatógép- és mikrohullámú sütő kompatibilisek.

Kézi mosogatás: Finomabb készleteknél ajánlott, különösen az arany- vagy ezüstszegéllyel díszítetteknél.
Mosogatógép: Mindennapi készletek esetében praktikus, de mindig ellenőrizd a gyártó ajánlásait.