MPM – Palacsintasütő 25 cm ásványi tapadásmentes bevonat MPN-26/11/01

Termék leírása:

A “Stardust” palacsintasütő szilikon formával tojáshoz és mini palacsintához nagyban megkönnyíti a mindennapi ételek, desszertek és rágcsálnivalók elkészítését. A tökéletes palacsinta vagy tojás sütése még könnyebbé és élvezetesebbé válik.
Az MPN-25/11/01 serpenyő kiváló minőségű alumíniumból készült, amely tökéletesen vezeti a hőt. Ennek eredményeként egyenletes sütést biztosít a teljes felületen. Többrétegű tapadásmentes bevonattal lett bevonva, ásványi részecskékkel megerősítve. Így tartós és gyakori használat mellett is ellenáll a sérüléseknek. A kényelmet szem előtt tartva puha tapintású fogantyúval látták el, amely nem melegszik fel, és kellemes tapintású.
A „Stardust” MPN-25/11/01 palacsintasütő szilikon formával a tojássütéshez és a mini palacsinták készitéséhez elengedhetetlen segítség. Magas hőmérsékletnek ellenálló, élelmiszerrel érintkezésre alkalmas anyagokból készült.
Nagyban megkönnyíti a konyhában végzett munkát, lehetővé téve, hogy könnyedén készítsen tojást vagy mini palacsintát a tökéletes formájú és barnulási fokon.

7.590 Ft

  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A palacsintasütő egy speciális serpenyő, amelyet kifejezetten palacsinták sütésére terveztek. A palacsinta sütők általában laposak és kör alakúak, hogy könnyen lehessen rájuk önteni a palacsintatésztát, és egyenletesen el tudják osztlatni.