Nyújtódeszka-Gyúródeszka nagy 70×50 cm RS-1094

Nyújtódeszka kicsi fa  75x50cm

Anyaga bükkfa

Tisztítása semleges folyékony mosószerrel mossa el

Származási hely EU

9.990 Ft

Cikkszám: RS-1094
  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

Nyújtódeszkák számos méretben, anyagban és stílusban elérhetők, attól függően, hogy milyen típusú tésztákat vagy más ételeket szeretnél készíteni. Itt van néhány példa különböző típusú nyújtódeszkákra:

Fa nyújtódeszka: A fa nyújtódeszka hagyományos választás és sok házi szakács kedvence. Előnyei közé tartozik, hogy természetes, tartós és higiénikus anyag, valamint könnyen tisztítható. Ezenkívül a fa deszkák megakadályozzák, hogy a tészta túl melegedjen, így megőrzik az alakját.

Műanyag nyújtódeszka: A műanyag nyújtódeszkák könnyűek, olcsók és könnyen tisztíthatók. Sokan választják őket, mert könnyen csúsztatható a tészta rajtuk.

Szilikon nyújtódeszka: A szilikon nyújtódeszkák is nagyon csúszósak és könnyen tisztíthatók. Sokak szerint előnyös tulajdonságuk, hogy rugalmasak, így könnyen fel lehet tekerni őket és tárolni.

Márvány nyújtódeszka: A márvány nyújtódeszka hideg felülettel rendelkezik, ami segít megakadályozni, hogy a tészta túl melegedjen. Ezenkívül elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának.

Fém nyújtódeszka: A fém nyújtódeszkák általában sütés közbeni hűtésre használatosak, például sütés közben a tészták hűtésére vagy a fondant kinyújtására.

Fontos megjegyezni, hogy minden nyújtódeszkát megfelelően kell karbantartani és tisztítani, hogy biztosítsd az ételek higiénikus elkészítését. Válassz olyan deszkát, amely megfelel az igényeidnek és a konyhai szokásaidnak!