MPM Olajmentes sütő 1500W 2,8 l kivehető sütőedény (MFR-06)

Multifunkcionális eszköz, amely egyedülálló kialakításának köszönhetően olaj hozzáadása nélkül tökéletes sütést tesz lehetővé.
A forró levegőáramlással készített ételek ropogósak és egészségesek lesznek. A lengyel MPM cég terméke.

Elektronikus vezérlőpanel LED kijelzővel
Érintőkapcsolók hanggal: bekapcsolás / kikapcsolás / indítás / szünet gomb
8 program közül választhat: muffin, tenger gyümölcsei, steak, hasábburgonya, csirke, saslik, hal, pizza
Termosztát – hőmérsékletszabályozás: 5 ° C fokonként 80 ° C-tól -200 ° C-ig
Időzítő – a tartomány beállítása: 0-30 perc
Eltávolítható fiók és élelmiszer-kosár, nem tapadó bevonattal
Csúszásmentes lábak
2,8 l kosár 4,5 literes tál
Teljesítmény: 1500 Watt

38.790 Ft

  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A forró levegős sütő, más néven légkeveréses sütő vagy légkeveréses főzősütő, egy olyan konyhai sütő, amelyben a hő levegő ventilátorok segítségével egyenletesen oszlik el az ételek körül. Ez a technológia lehetővé teszi az ételek gyorsabb és egyenletesebb elkészítését, mivel a forró levegő egyenletesen áramlik az ételek körül.

Ezek a sütők általában különböző beállítási lehetőségekkel rendelkeznek, mint például hőmérséklet-szabályozás, sütési idő előre beállítása és különböző sütési programok. Néhány modell akár grill funkciót is kínál, amely lehetővé teszi az ételek gyors és hatékony grillezését.

A forró levegős sütők előnyei közé tartozik a gyorsabb sütési idő, az egyenletes sütés és a sokoldalúság. Sokan szeretik ezeket a sütőket, mert lehetővé teszik a sütési és főzési feladatok gyorsabb és hatékonyabb elvégzését, valamint segítségükkel könnyebben lehet különböző típusú ételeket elkészíteni, mint például sütemények, sült ételek, pizzák és sok más.

Fontos megjegyezni, hogy a forró levegős sütők általában magasabb hőmérsékleteket is elérnek, ami lehetővé teszi a gyorsabb sütést és sütőtartályok vagy tálak használatát. Azonban fontos az is, hogy a receptek alapján megfelelően beállítsuk a hőmérsékletet és az időt, hogy a sütés vagy főzés eredménye kívánt legyen.