Trisa Ostyasütő, Sajtostallér sütő 1000 W fehér

4 szeletes (4 x 8 cm átmérőjű ostya készíthető)
4 különböző mintával
Hőfok szabályzóval
Összezárható alsó és felső rész, nem kell sütés közben lenyomva tartani
Tapadásmentes sütőfelület
Tölcsérformázóval
Receptekkel
1000 W teljesítmény
7 darab ostya recepttel

23.190 Ft

  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

Az elektromos ostyasütő egy kényelmes és hatékony konyhai eszköz, amely lehetővé teszi a vékony, ropogós ostyák gyors és egyszerű elkészítését. Ezek az eszközök számos előnnyel rendelkeznek, beleértve az egyenletes hőeloszlást és a könnyű használatot.

Jellemzők és Előnyök

Egyszerű Használat: Az elektromos ostyasütők általában nagyon felhasználóbarátak. Csak be kell kapcsolni, megvárni, hogy felmelegedjenek, és máris készen állnak a használatra.

Gyors és Egyenletes Sütés: Ezek az eszközök gyorsan elérik a megfelelő hőmérsékletet és egyenletesen sütik az ostyákat, így minden alkalommal tökéletes eredményt kapunk.

Állítható Hőmérséklet: Sok elektromos ostyasütő hőmérséklet-szabályozóval van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy beállítsuk a megfelelő hőmérsékletet az ostyák kívánt ropogósságához.

Tapadásmentes Bevonat: A legtöbb modern elektromos ostyasütő tapadásmentes bevonattal rendelkezik, ami megkönnyíti az ostyák eltávolítását és a készülék tisztítását.

Hagyjuk teljesen kihűlni az ostyasütőt, mielőtt tisztítanánk.
Töröljük le a sütőlapokat nedves ruhával. Ha tapadásmentes bevonattal rendelkezik, kerülje a súrolószerek és fém eszközök használatát, hogy megóvjuk a felületet.
Egyes modellek cserélhető lapjai mosogatógépben is tisztíthatók.

Tippek
Kísérletezhetünk különböző ostyatésztákkal, például csokoládés, vaníliás vagy fűszeres változatokkal.
Az ostyákat még melegen formázhatjuk, például tölcsérek vagy csészék alakjára hajlíthatjuk őket, amelyeket később fagylalttal vagy krémmel tölthetünk meg.
Az elektromos ostyasütő nagyszerű eszköz azok számára, akik szeretik az otthon készült ropogós édességeket, és egyszerűen használható, hogy minden alkalommal tökéletes eredményt érjünk el.