Pyrex szögletes sütőtál kék tetővel Cook& GO 1,9L

Méretei: 21x21x8cm 1,9 L

Otthoni főzés mindenhol!
Ízletesebb, olcsóbb, diétás vagy csak praktikusabb… sok oka van annak, hogy otthoni főtt ételt vihet magával. A Pyrex® COOK&GO termékcsaládjával ez egyszerűvé válik. Az ultra-ellenálló üvegedények légmentes és szivárgásmentes fedelűek. Tökéletes étel elkészítéséhez és biztonságosan az irodába vagy piknikre viteléhez, akár mártással lefedett ételekhez is! Kényelmes, az edények egymásba illeszkednek, így helyet takarítanak meg a szekrényekben.

Főbb jellemzők:
– A szivárgásmentes, BPA-mentes fedél azt jelenti, hogy akár kócos ételeket is bárhová elvihetsz (a fedő nem kompatibilis a sütővel)
– Írózóna a fedőn (ceruzával). Ellenőrizheti, hogy mi van benne, vagy a lejárati dátumot: Ideális ételkészítéshez!
– Levehető tömítés az egyszerű és higiénikusabb tisztítás érdekében
– Fészkelhető és egymásra rakható, ideális hely megtakarításhoz a szekrényekben és a hűtőszekrényben

7.430 Ft

Cikkszám: 286PG00
  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A sütőtál egy olyan edény, amelyet általában sütésre vagy pörkölésre használnak a sütőben. Ezek az edények különböző formájúak, méretűek és anyagúak lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú ételt kívánsz készíteni. Amikor sütőtálat választasz, ügyelj arra, hogy az megfeleljen a sütőd méretének és hogy biztonságosan használható legyen sütés közben. Fontos továbbá, hogy az edény megfelelően tisztítható legyen, és hosszú távon is könnyen karbantartható legyen.