SIMAX STAR LINEA hőálló kerek tál 2,0l +0,9l

Mérete: 2,0 liter + 0,9 liter

Gyártó: SIMAX
Termékcsalád: STAR LINEA
Anyag: borszilikát
Szín: átlátszó

4.590 Ft

  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

Különféle ételek sütésére, főzésére és tárolására használnak. Ezek az üvegtálak különösen hasznosak, mivel képesek ellenállni a magas hőmérsékletnek anélkül, hogy megrepednének vagy eltörnének. Az ilyen tálak anyaga általában boroszilikát üveg, amely kiváló hőellenálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Hőálló üvegtál előnyei:

Hőállóság: A hőálló üvegtálak képesek ellenállni a szélsőséges hőmérséklet-változásoknak, így használhatók sütőben, mikrohullámú sütőben, sőt, néhány típus még főzőlapokon is.
Átlátszóság: Az üveg átlátszó, így könnyen figyelemmel kísérheted az étel állapotát anélkül, hogy ki kellene nyitni a sütő ajtaját vagy levenni a fedőt.
Könnyű tisztítás: Az üveg nem szívja magába az ízeket és szagokat, és könnyen tisztítható, gyakran mosogatógépben is.
Biztonság: Az üvegtálak nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, így biztonságosan használhatók élelmiszerekkel.
Tartósság: Ha megfelelően használják és karbantartják, a hőálló üvegtálak hosszú élettartammal rendelkeznek.

Tippek a hőálló üvegtál használatához:

Fokozatos hőmérséklet-változás: Bár a hőálló üvegtálak képesek ellenállni a hőmérséklet-változásoknak, mégis ajánlott kerülni a hirtelen hőmérséklet-változást (például ne tedd a forró tálat közvetlenül hideg felületre vagy vízbe).
Előmelegítés: Ha a recept előmelegített sütőt igényel, ügyelj rá, hogy a tál is fokozatosan melegedjen fel a sütővel együtt.
Kerüld a közvetlen lángot: Bár egyes boroszilikát üvegtálak alkalmasak főzőlap használatára is, mindig ellenőrizd a gyártó utasításait, mivel nem minden üvegtál alkalmas közvetlen lángra vagy indukciós főzőlapra.
Védőkesztyű használata: Mindig használj hőálló kesztyűt vagy fogót, amikor forró üvegtálat kezelsz, hogy elkerüld az égési sérüléseket.