Tescoma Delícia szilikon Prime Madeleine sütőforma 629424.00

Cikkszám: 629424.00

Tökéletesen alkalmas madeleine és kókuszos habcsókok készítéséhez. A forma nem ég oda, hanem gyorsan és egyenletesen átsül, a kész tészta könnyen kifordítható belőle. Első osztályú hőálló szilikonból készült, 230°C- ig hőálló. A szilikon formák könnyen tisztíthatóak, használatuk után elég elöblíteni őket, vagy mosogatógépben elmosni, tökéletesen tárolhatók. A forma használható gáz-, elektromos- és hő-légkeveréses sütőben. A használati útmutató a receptekkel együtt a csomagolás belsejében találhatók. 3 év garancia.

7 390 Ft

Leírás

Használati útmutató
A SiliconPRIME formák használhatóak édes és sós ételek sütéséhez.
Első használat előtt
A formát az első használat előtt mossa el, szárítsa meg,és alaposan kenje ki étkezési zsiradékkal. Ideálisként javasoljuk a 630687-es számú DELÍCIA sütőforma olajat 300 ml. A formát újra csak szükség esetén kenje ki olajjal, pl. ha a forma gyakran van mosogatógépben tisztítva, vagy ha száraztésztából készült ételt süt benne.
Sütés gáz-, villany és légkeveréses sütőben
A tésztával megtöltött formát mindig ugyanazon az alátéten, rácson, tepsin stb. helyezze a sütőbe. Az ételt a formába mindig egyenletesen oszlassa szét, süsse úgy, minta klasszikus formákban. A sütés ideje szilikon formában való sütéskor rövidebb lehet. A megsült ételt a forma rugalmas aljának a megnyomásával távolítsa el a formából.
Karbantartás:
A formát ne tisztítsa olyan tisztítószerekkel,amelyek erősen elkoptatják a felszínt. Abban az esetben, ha a formaerősen szennyezett, hagyja ázni. A forma tisztítható mosogatógépben.
Figyelmeztetés
Az üres formát sose melegítse,asütőbe mindig alapanyaggal megtöltve tegye be. A formát ne tegye ki közvetlen hősugárzásnak, ne tegye főzőlapra, nyílt lángra stb. Az ételeket sose szeletelje közvetlenül a formában, ne használjon éles fémeszközöket. A forma esetleges elszíneződése
nincs hatással annak használatára, vagy egészségügyi kifogástalanságára, így reklamáció tárgyát sem képezheti.