Tescoma GrandCHEF Multifunkciós hamburgerprés- húspogácsa készítő forma 428736

> Cikkszám: 428736

Kiválóan alkalmas megfelelően formált klasszikus hamburgerek és töltött hamburgerek készítéséhez, higiénikus tárolásához és könnyű kivételéhez. A hamburgerek rövid ideig a présben is tárolhatóak a későbbi hőkezelésig. Mérőskálával az alacsonyabb és magasabb, nyers állapotban 100 vagy 150 g súlyú hamburgerek könnyű elkészítéséhez. Ellenálló műanyagból készült, mosogatógépbe alkalmas. 3 év garancia.

5 990 Ft

Leírás

Használati útmutató:

Első használat előtt szedje szét a prést, minden alkatrészt mosson elfolyó víz alatt,és hagyjon megszáradni. Hamburgerek töltelék nélkül: helyezze a prés alsó részére a fedőt, majd a belsejébe helyezzen 100 vagy 150 g súlyú darált húst (1). Helyezze a húsra a formázó lemezt,és a nyeles nyomótárcsa segítségével formázza ki a hamburgert egyenletes nyomással(2). Helyezze a formázó lemezre a következő adag húst,és ugyanezzel a módszerrel formázza ki a következő hamburgert. Ezután járjon el ugyanígy, míg a prés meg nem telik a kívánt mennyiségű hamburgerrel(3). Hamburgerek töltelékkel: Helyezze a nyeles nyomótárcsára a töltelék formázó részt,és az elforgatásával rögzítse(4). Helyezzen a felhelyezett fedelű présbe 100 g súlyú darált húst,és a nyeles nyomótárcsa segítségével formázza ki a hamburgert a közepén bemélyedéssel(5). Helyezzen a bemélyedésbe egy kanáltölteléket, pl. reszelt sajtot (6). A tölteléken oszlasson el kb. 50 g súlyú darált húst (7). Helyezze a töltelékes húsra a formázó lemezt (8),és a nyomótárcsa segítségével formázza ki a töltött hamburgert (9). Ezután járjon el ugyanígy, míg a prés meg nem telik a kívánt mennyiségű töltött hamburgerrel.

A hamburger tárolása: Helyezze a megtöltött présre a fedőt,és tárolja a hamburgereket a lezárt présben hűtőben (10). A hamburger kivétele:Vegye ki a megtöltött présből mindkét fedőt,és alapos nyomótárcsa segítségével nyomja ki, illetve vegye ki az egyes hamburgereket a formázó lemezekkel együtt (11). Tisztítás: Szedje szét a prést, mossa elfolyó víz alatt,és hagyja  megszáradni, minden alkatrész mosható mosogatógépben.