Tescoma Delícia szilikon Prime 12 fánk sütőforma 629436.00

Kiválóan alkalmas házi fánk sütőben történő készítésére. A forma nem ég oda, gyorsan és egyenletesen süt, a kész fánkok könnyedén kifordíthatóak. Könnyen tisztítható, elég kiöblíteni vagy mosogatógépben mosni, tökéletesen tárolható. Első osztályú hőálló szilikonból készült, 230 °C-ig ellenálló. Elektromos, gáz és hőlégkeveréses sütőbe is alkalmas. A használati útmutató a recepttel a csomagolás részét képezi. 3 év garancia.

8.890 Ft

Cikkszám: 629436.00
  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A fánk sütőforma egy speciális konyhai eszköz, amelyet fánkok készítéséhez használnak. A fánkok sütőformák általában fémötvözetből vagy szilikonból készülnek, és kerek, lyukas közepű alakúak. A lyuk a közepén segít abban, hogy a fánkok egyenletesen süljenek át minden oldalon, és megszünteti a középső rész túlzott megsütését vagy túlságosan puha maradását.

A fánk sütőformák segítségével könnyebb lehet otthon fánkokat készíteni, mivel egyenletes alakú és méretű fánkokat készíthetünk velük. A formák különböző méretűek lehetnek, hogy kielégítsék az egyéni preferenciákat és a különböző fánk recepteket.