Tescoma Delícia Tésztagép 630872

Kiváló friss, házi taglioni, fettuccine, lasagne és levesmetélt típusú tészták készítésre. A stabil asztalhoz rögzítés érdekében masszív csavarral ellátva. Első osztályú, rozsdamentes acélból, minőségi fémből és ellenáló műanyagból készült. A használati utasítás receptekkel a csomagolásban található. 3 év garancia.

22.100 Ft

Cikkszám: 630872.00
  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A tésztagépek olyan konyhai eszköz, amelyet friss tészta készítésére használnak. Ez lehet manuális vagy elektromos, és különböző tésztatípusok előállítására alkalmas, például spagetti, tagliatelle, ravioli, és lasagne.

Manuális tésztagépek: Ezek az eszközök általában kézi tekerőkarral működnek. A tésztát először egy lapító hengeren keresztül vékonyítják, majd egy másik kiegészítővel a kívánt formára vágják.

Elektromos tésztagépek: Ezek az eszközök motorral működnek, és gyorsabbak, mint a manuális gépek. Gyakran különféle cserélhető fejjel rendelkeznek a különböző tésztatípusokhoz.

A tésztagép tehát egy rendkívül hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy otthon is élvezhesd a frissen készített tészta ízét és állagát.