Tescoma Presto hamburger- húspogácsa készítő 420585.00

Kiválóan alkalmas házi húsos hamburgerek könnyű elkészítésére. Töltse meg a hamburger készítőt az ízesített húsos keverékkel, egyengesse el, majd a fogantyú megnyomásával a megformázott hamburgert borítsa ki. Ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben mosható. A recept a csomagoláson belül található. 3 év garancia.

2.790 Ft

Cikkszám: 420585.00
  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A hamburgerpogácsa formázók általában műanyagból vagy fémötvözetből készülnek, és két részből állnak: egy alsó és egy felső részből. A használatuk egyszerű: helyezd a húspogácsa masszát az alsó részbe, majd helyezd rá a felső részt, és nyomd össze. Így könnyen és gyorsan formázhatod a pogácsákat, és mindegyik azonos méretű lesz.

Fontos, hogy a formázókat jól zsírozd be vagy használj sütőpapírt, hogy a húspogácsák ne ragadjanak bele.

Hamburger húspogácsa recept:
Hozzávalók:
500g darált marhahús (lehetőleg 80/20 arányban, zsírosabb hús jobb ízt ad)
1 tojás
1/4 csésze zsemlemorzsa vagy zsemle (áztatva tejbe vagy vízbe)
1/4 csésze apróra vágott hagyma
2 gerezd fokhagyma (apróra vágva vagy reszelve)
1 evőkanál Worcestershire szósz
Só és bors ízlés szerint

Elkészítés:
Egy nagy tálban keverd össze a darált marhahúst, a tojást, a zsemlemorzsát, a hagymát, a fokhagymát és a Worcestershire szószt.
Sózd és borsozd ízlés szerint, majd alaposan gyúrd össze az összetevőket, hogy egyenletesen eloszlanak.
Formázz a masszából húspogácsákat.
Egy serpenyőt vagy grillserpenyőt hevíts fel közepes hőfokra, majd helyezd rá a húspogácsákat.
Süsd kb. 3-4 percig egyik oldalon, majd fordítsd meg és süsd további 3-4 percig, vagy amíg a hús teljesen átsül.
Ha kész, vedd le a tűzről, majd hagyd pihenni egy kicsit.
Tálald hamburger zsemlében kedvenc feltéteiddel.

Az alaprecepten kedved szerint variálhatsz és ízesíthetsz. Jó étvágyat hozzá!