TOO Forrólevegős sütő AF-110B -1350 W fekete, 5,2 L

Minimális zsiradék – egészséges olajsütő
Kevesebb szagot bocsát ki a hagyományos olajsütőkhöz képest

Termék jellemzők: Forrólevegős fritőz AF-110B-1350 W

 

  • Szín:    Fekete
  • Teljesítmény:    1350W
  • Hőfok szabályzás:    Manuálisan állítható (80-200 °C)
  • Sütési idő:    Manuálisan állítható
  • Kivehető kosár:    Tapadás mentes bevonat
  • Kosár kapacitása:    5.2 Liter
  • Funkciók:    Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés védelem, Működés visszajelzés, Csúszásgátló talp
  • Méret (mm):    335 x 277 x 302
  • Súly:    4.0 kg
  • Bemeneti feszültség / Frekvencia:    220-240V/ 50Hz/60Hz
  • Garancia:    12 hónap

20.400 Ft

Cikkszám: 20810-56-1
  • Ingyenes szállítás: 30.000,-ft feletti vásárlás esetén.
  • Szállítási idő: 1-3 munkanap
  • Szállítási költség: 2.990,-Ft
  • Csomagpont: már 1.190,-Ftól
  • 14 napos pénz visszafizetési garancia

Leírás

A forró levegős sütő, más néven légkeveréses sütő vagy légkeveréses főzősütő, egy olyan konyhai sütő, amelyben a hő levegő ventilátorok segítségével egyenletesen oszlik el az ételek körül. Ez a technológia lehetővé teszi az ételek gyorsabb és egyenletesebb elkészítését, mivel a forró levegő egyenletesen áramlik az ételek körül.

Ezek a sütők általában különböző beállítási lehetőségekkel rendelkeznek, mint például hőmérséklet-szabályozás, sütési idő előre beállítása és különböző sütési programok. Néhány modell akár grill funkciót is kínál, amely lehetővé teszi az ételek gyors és hatékony grillezését.

A forró levegős sütők előnyei közé tartozik a gyorsabb sütési idő, az egyenletes sütés és a sokoldalúság. Sokan szeretik ezeket a sütőket, mert lehetővé teszik a sütési és főzési feladatok gyorsabb és hatékonyabb elvégzését, valamint segítségükkel könnyebben lehet különböző típusú ételeket elkészíteni, mint például sütemények, sült ételek, pizzák és sok más.

Fontos megjegyezni, hogy a forró levegős sütők általában magasabb hőmérsékleteket is elérnek, ami lehetővé teszi a gyorsabb sütést és sütőtartályok vagy tálak használatát. Azonban fontos az is, hogy a receptek alapján megfelelően beállítsuk a hőmérsékletet és az időt, hogy a sütés vagy főzés eredménye kívánt legyen.